Platon Newsletter
Platon Technologies s.r.o.

Prvá fáza migrácie: zmena DNS serverov

Vážený zákazník,

Pred tromi týždňami sme Vás informovali o zlúčení spoločností Singularity, s.r.o. (Domain.sk) a Platon Technologies, s.r.o. Zároveň sme vtedy načrtli migračný plán, ako sa domény a hostingy budú postupne presúvať na novú výkonnú webhostigovú architektúru.

Prvá fáza migrácie nastane dnes večer, dňa 17.10.2014 v noci z piatka na sobotu. Meniť sa budú DNS servery na prevádzkovaných doménach. Je v poriadku ak Vám o tomto príde notifikačný e-mail zo spoločnosti SK-NIC, alebo od iného registrátora.

Z hľadiska reálnej funkčnosti webov a e-mailov nepríde zatiaľ k žiadnej zmene. Webstránky a e-mailové schránky ostanú fungovať tak ako doteraz. Týmto krokom len získavame kontrolu nad doménami, aby sme v budúcnosti mohli vykonať reálnu migráciu na nové servery.

Uvedená zmena DNS serverov sa týka iba zákazníkov, ktorí majú domény prevádzkované na serveroch spoločnosti Singularity (Domain.sk). Pokiaľ využívate iného webhostingového poskytovateľa, Vaše nastavené DNS servery nebudú zmenené.

O ďalších fázach migrácie Vás budem opäť informovať e-mailom. Ak ale chcete zmigrovať Váš web skôr, napríklad potrebujete vyššiu verziu PHP, prípadne viac diskového priestoru, alebo MariaDB namiesto MySQL, pokojne nám napíšte a Vašej požiadavke radi vyhovieme.

Pozdravujem

Ondrej Jombík
Platon Technologies, s.r.o.

helpdesk@platon.sk  |  +421 222 111 321