Platon Newsletter
Archív
Platon Technologies s.r.o.
Platon Technologies Newsletter 2016/02
Vianočný Newsletter
Čas na krátke bilacovanie :)
Úspešný rok
Máme za sebou úspešný rok. Dosiahli sme tradičný 30% rast. Zvýšili sme počet zákazníkov, serverov, investovali do nových technológií. Nie sú to závratné čísla startupov zo Silicon Valley, ale je to dosť na trvalý rozvoj a udržateľnosť našej firmy. A to je naša hlavná priorita!
 
Čelili sme viacerým DDoS útokom. Vysporiadali sme sa s nimi, ale stále je čo zlepšovať. Pracujeme na novej technológii, vďaka ktorej nám DoS útoky už nebudú robiť veľké vrásky na čele.
Pokuta 20,000 EUR
Štátne úrady si na nás vyvršovali svoju zlosť z vlastnej neschopnosti aplikovať a vymáhať Zákon o hazardných hrách. Udelili nám vysokú pokutu 20,000 EUR kvôli obsahu na webstránke KASINO.SK, za ktorý sme nezodpovedali ani stále nezodpovedáme.
Cítime sa nevinne, nie sme si vedomí žiadneho pochybenia. Nepomáhali naše početné vysvetlenia ani odvolania. Kauzu tak budú musieť rozlúsknuť slovenské a európske súdy. Držte nám palce!
Neoprávnena pokuta 20,000 EUR od Finančnej správy
PF 2017
Do Nového roka 2017 Vám prajeme veľa zdravia, šťastia a úspechov v osobnom i pracovnom živote. Želáme veľa síl a odhodlania pri riešení všetkých prekážok, s ktorými sa budete stretávať. Ak Vám budú úrady klásť pri Vašom podnikaní polená pod nohy, nenechajte sa odradiť ani znechutiť.
 
Vianoce 2016
Slovo konateľa na záver
V súvislosti s pokutou sa mnohí z vás pýtali, či nechceme firmu presťahovať do USA. Zatiaľ nad tým neuvažujeme. Na Slovensku sme vyrastali, študovali, chceme tu pôsobiť aj platiť dane. Máme to tu stále radi a odísť sa nechystáme.

Ondrej Jombík
konateľ spoločnosti
logo
Platon Technologies - spoľahlivý hosting so špičkovou technickou podporou
Copyright © 2016 Platon Technologies, s.r.o.
www.platon.sk


Newsletter sa nachádza aj online na tejto adrese. Vašu adresu na zasielanie newslettera si môžete aktualizovať v našom Control Paneli. Ak sa chcete odhlásiť z odberu, kliknite prosím sem.