Platon Newsletter
Archív
Platon Technologies s.r.o.
Platon Technologies Newsletter 2019/01
Dosiahli sme serverový rekord!
A aktivovali novú platobnú metódu
Google Pay
V rámci služby WebPay je spustená nová možnosť platby – Google Pay. Touto službou sa dá teda platiť už aj u nás. Platby pomocou Google Pay fungujú rovnako ako kartové transakcie a sú bezpečne spracované v režime 3D Secure.
Uptime rekord
Začiatkom tohto roka sme dosiahli malé melancholické výročie. V USA sme vypli server, ktorý mal uptime 2487 dní. To znamená, že bežal bez prestávky, bez výpadku a bez reštartu takmer 7 rokov — presnejšie 6 rokov, 9 mesiacov a 23 dní.

Uptime rekord
Viac informácii nájdete na našom blogu
Nový web
Redizajnovali sme náš web www.platon.sk. Potešilo by nás, ak by ste nám pomohli vychytať nejaké muchy, ak tam ostali. Za spätnú väzbu Vám budeme vďační. Ako odmenu Vám ponúkame zľavu 20% z nákupu s kupónom ZLAVA20.

Nový web

Slovo konateľa na záver
Trvalo to značnú dobu, ale SLA dostupnosti domény .SK sa podarilo zmeniť. A to napriek odporu SK-NIC a neochote štátnych úradníkov. Je to prvý veľký úspech, ktorý naša národná doména dosiahla!

Ondrej Jombík
konateľ spoločnosti
logo
Platon Technologies - spoľahlivý hosting so špičkovou technickou podporou
Copyright © 2019 Platon Technologies, s.r.o.
www.platon.sk


Newsletter sa nachádza aj online na tejto adrese. Vašu adresu na zasielanie newslettera si môžete aktualizovať v našom Control Paneli. Ak sa chcete odhlásiť z odberu, kliknite prosím sem.