Platon Newsletter
Archív
Platon Technologies s.r.o.
Platon Technologies Newsletter 2016/01
Vítame Vás v historicky
premiérovom newsletteri spoločnosti Platon Technologies
Nižšie nájdete novinky, ktoré sme pre Vás pripravili :)
Vzhľad Roundcube
Roundcube je náš najpopulárnejší webmail. V jeho základnej konfigurácii sa však na telefónoch a tabletoch nezobrazuje správne. Preto sme do Roundcube pridali nové pekné témy s podporou responzívneho dizajnu.

Nastaviť si ich môžete v menu:
Nastavenia -> Používateľské rozhranie -> Vzhľad
Podpora IPv6
Naši technici sa pochlapili. Začiatkom tohto roka nakonfigurovali v celom našom dátovom centre Chemtech podporu pre IPv6 a vykonali sériu viacerých úspešných testov. IPv6 ešte asi dieru do sveta urobiť nejde, ale je dobré byť na budúcnosť pripravený.

V prípade, že potrebujete IPv6 pre svoj server, kontaktujte nás.
Nový web
Po 4 rokoch sme redizajnovali náš web Platon.SK. Viacerí z našich zákazníkov sa zaoberajú tvorbou webov a internetových aplikácií. Ak patríte medzi nich, budeme radi, ak sa na náš web pozriete svojim kritickým okom. Za prípadný feedback Vám budeme veľmi vďační.
Slovo konateľa na záver
Je známe, že silným marketingom sme nikdy neoplývali. Napriek týmto našim prvým marketingovým pokusom, ručím zato, že kvalita služieb ostane zachovaná. Servery a podpora budú vždy na prvom mieste!

Ondrej Jombík
konateľ spoločnosti
logo
Platon Technologies - spoľahlivý hosting so špičkovou technickou podporou
Copyright © 2016 Platon Technologies, s.r.o.
www.platon.sk


Newsletter sa nachádza aj online na tejto adrese. Vašu adresu na zasielanie newslettera si môžete aktualizovať v našom Control Paneli. Ak sa chcete odhlásiť z odberu, kliknite prosím sem.